Dare to discover
Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton

Theatre Skills, actief

19 september 2015

Newton laat Sepher Maghsoudi met leerlingen schitteren

Design: Your Future. Met een project voor verschillende groepen, waaronder leerlingen van SG Newton daagde de Hoornse modekoning Sepher Maghsoudi scholieren uit hun droom waar te maken. Dat deed hij tijdens verschillende lessen: dansen, tekenen, maar ook met het laten ontwerpen van T-shirts. Alle activiteiten hadden als thema ‘Future’. Op zaterdag 19 sept. jl. toonden de deelnemers hun creaties op de catwalk die in de aula van SG Newton was gebouwd. Aan de ontwerp- en presentatie wedstrijd waren prijzen verbonden. Licht en geluid werden verzorgd door leerlingen van Techno Skills. Miss West-Friesland, Liselotte Tensen, presenteerde het geheel. De modeshow was de opmaat voor ‘Hoorn Modestad’ die komend weekeinde wordt gehouden.

Hier het filmpje over de modeshow:
https://www.youtube.com/watch?v=Rbuy8Yc23dw


Op de foto: de crew met Sepher Maghsoudi in de aula van SG NewtonUnlimited: alle talentprogramma’s samen

Schooljaar 2012-2013: Unlimited the 4th edition, ‘Dare to be you!’

Schooljaar 2013-2014: Unlimited the 5th edition, ‘Who are you?’

Schooljaar 2014-2015 : Unlimited the 6th edition, ‘Dare to be a winner!’

Het schooljaar sluiten wij traditioneel af met de voorstelling Unlimited in schouwburg Het Park in Hoorn. De talentprogramma’s, Art studio (decors, aankleding foyer), Cooking Skills(catering & bediening), Techno Skills (decor, licht en geluid), E-minds (programmaboekje en film), Beauty, health & care (make-up en grime) en Theatre Skills (zang, dans en drama) maken samen een programma dat het publiek laat zien dat als je samen je talenten inzet het resultaat ‘Unlimited’ is. De cd’s die wij meesturen van de laatste 2 voorstellingen spreken voor zich.

.

SG Newton
Dampten 22, 1624 NR Hoorn
T: (0229) 55 20 10
newton@atlascollege.nl
KvK-nummer 37153438
BTW-nummer 8209.71.054.B.01

Dare to discover