Dare to discover
Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton

Hoe komen we aan onze opdrachten?

Op onze school doe je vooral veel! Je gaat al snel oefenen met spannende échte opdrachten en in échte praktijksituaties. Want we werken veel samen met bedrijven, scholen, instellingen én via ons eigen ServiceCenter.

Opdrachten komen bij ons op velerlei wijze binnen. Een voorbeeld is de Maatschappelijke Beursvloer.

Maatschappelijke Beursvloer

In november vindt de Maatschappelijke Beursvloer plaats. Deze beurs wordt gehouden op een locatie in West-Friesland. Daar ontmoeten non-profit organisaties, het bedrijfsleven en gemeenten elkaar om te 'handelen'.
SG Newton is ook present.

De beursvloer is een evenement waar vraag & aanbod op het gebied van vrijwilligerswerk in de breedste zin van het woord wordt 'verhandeld'. Het gaat hierbij om bijvoorbeeld menskracht, het geven van advies of het schenken van materialen. Wat de één over heeft of graag wil bieden, is voor de ander zeer welkom. Er wordt gehandeld met gesloten beurs. Het doel is om zoveel mogelijk matches te maken tussen vragers en aanbieders. Vragende partijen zijn de non- profit organisaties die werken met vrijwilligers, zoals verenigingen, clubs, stichtingen, ziekenhuizen, verzorgingshuizen en scholen. Aanbieders zijn bedrijven, gemeenten en serviceclubs.

SG Newton
Dampten 22
1624 NR Hoorn NH
Tel: (0229) 55 20 10
newton@atlascollege.nl

KvK-nr. 37153438
BTW-nr. 8209.71.054.B.01

Dare to discover