Dare to discover
Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton

Cooking Skills

Franse avond in Den Oever

Wie wil dat nou niet? Aanwezig zijn bij een avond in Franse sfeer met le Moulin Rouge op de achtergrond, met zwoele can-can danseressen, wijn, exclusieve Franse hapjes en stoere, maar o, zo handige jongens en meiden uit de metaal. Het overkwam de leerlingen van Cooking skills op 9 april jl.

Restaurant De Dikke Bries bij de jachthaven van het vissersdorp Den Oever op Wieringen kreeg de opdracht van de firma Sandfirden het afscheid te organiseren van een van de directeurn van dit scheepsmotorenbedrijf.
Om dit feest voor ruim 200 personen in goede banen te leiden was de inzet van een aantal leerlingen van Cooking skills meer dan welkom.
Ze werkten mee aan het buffet, maakten hapjes klaar en bereidden broodjes en genoten van de sfeer.

Buffet Univé

Een buffet voor verzekeringsmaatschappij Unive. Ook dat was een succes gemaakt. Nu was er een leidende rol weggelegd voor meneer Muller en zijn leerlingen van Cooking&Skills. Er ontstond een ‘klein’ probleempje toen meneer Muller bericht kreeg dat hij tot een landelijke selectie behoorde van de 15 beste mentoren van Nederland… en dat de uitreiking van die prijs plaatsvond in de Efteling, op de 22ste maart (!). Ineens geen chef in de keuken meer en geen personeel om te bedienen in het restaurant. Maar de kracht van Newton deed zijn werk. De leerlingen en meneer Muller stonden de 22ste om 05.00 uur allemaal in de keuken om ervoor te zorgen dat alles klaar zou staan voor het buffet. Meneer Muller kon met zijn leerlingen naar de Efteling vertrekken. Toen hij, een derde prijs rijker, uiteindelijk om 21.00 uur weer terug op school was, kwam hij binnen in een restaurant en keuken waar alles op rolletjes liep. Trotser hadden we hem niet kunnen maken. De avond was een enorm succes. Zo doen we dat samen!

 

 

SG Newton
Dampten 22
1624 NR Hoorn
T: (0229) 55 20 10
E: newton.atlascollege.nl 
KvK-nr: 37153438; BTW-nr: 8209.71.054.B.01

Dare to discover