Dare to discover
Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton

Art Studio

Stap in de wereld van Arts, van kunst en cultuur. Tekenen, schetsen, boetseren, ontwerpen, textiele vormgeving, schilderen, decorbouw, graffiti, exposeren.

Ontdek de wereld van kunst en cultuur! Maak kennis met grote kunstenaars en topontwerpers. Ga mee naar exposities en bezoek werkplaatsen van kunstenaars. Is dit een wereld waar jij later in wilt werken? Wat voor soort opleidingen kun je dan volgen? Wat moet je kennen? En wat moet je kunnen? Wat zijn de leuke kanten en minder leuke kanten van werken in de Art-wereld, … en past dat bij jou?

Wat je leert in de TalentFactory maakt deel uit van je eindexamen. Om goed te kunnen volgen hoe jij ervoor staat, houd je een portfolio bij. Aan het einde van elk programma leg je een proef af, de Juniorproef of de Masterproef.

Een voorbeeld
Organiseer een tentoonstelling van gemaakte kunstwerken in de hal van het Gemeentehuis in Hoorn. Overleggen, plan van aanpak opstellen, maken en selecteren van kunstwerken, bekijken van de expositieruimte, afspraken maken over het inrichten van de ruimte, samenwerken met de afdeling techniek van de gemeente.

SG Newton
Dampten 22
1624 NR Hoorn NH
Tel: (0229) 55 20 10
newton@atlascollege.nl

KvK-nr. 37153438
BTW-nr. 8209.71.054.B.01

Dare to discover