Dare to discover
Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton

Sports Skills

Stap in de wereld van de sport, van het aan sport doen en van het organiseren van sportactiviteiten. Maak kennis met veel verschillende en bijzondere sporten in school en buiten school! Leef je uit in de sportschool, het zwembad, de skihelling of de klimwand!

Ontdek de wereld van de sport! Is dit een wereld waar jij later in wilt werken? Welke beroepen kom je tegen in de sportwereld? Welke opleidingen zijn er? Wat moet je kennen? En wat moet je kunnen? Wat zijn de leuke kanten? Wat zijn de minder leuke kanten? … En past dat bij jou?

Wat je leert in de TalentFactory maakt deel uit van je eindexamen. Om goed te kunnen volgen hoe jij ervoor staat, houd je een portfolio bij. Aan het einde van elk programma leg je een proef af, de Juniorproef of de Masterproef.

Een voorbeeld
Het organiseren van een sporttoernooi op jouw oude basisschool. Overleggen met de basisschool, plan van aanpak opstellen, instructeurs en scheidsrechters regelen, materialen uitzoeken, kleding bespreken, vervoer regelen, wedstrijdschema’s opstellen, de leerlingen begeleiden, opruimen en het toernooi nabespreken met de basisschool.

SG Newton
Dampten 22
1624 NR Hoorn NH
Tel: (0229) 55 20 10
newton@atlascollege.nl

KvK-nr. 37153438
BTW-nr. 8209.71.054.B.01

Dare to discover