Dare to discover
Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton

Theatre Skills

Stap in de wereld van het theater, voor de schermen én achter de schermen! Speel toneel, dans en zing op het podium! … of zet je in achter het podium en zorg voor de decors, de kostuums en het juiste geluid en licht!

Ontdek de wereld van het theater! Is dit een wereld waar jij later in wilt werken? Welke beroepen kom je in deze wereld tegen? Welke opleidingen kun je volgen? Wat moet je kennen? En wat moet je kunnen? Wat zijn de leuke kanten? Wat zijn de minder leuke kanten? … en past dat bij jou?

Wat je leert in de TalentFactory maakt deel uit van je eindexamen. Om goed te kunnen volgen hoe jij ervoor staat, houd je een portfolio bij. Aan het einde van elk programma leg je een proef af, de Juniorproef of de Masterproef.

Een voorbeeld
Het geven van een voorstelling voor medeleerlingen. De opzet van de voorstelling bedenken, een draaiboek maken, decors en kostuums ontwerpen, geluid- en lichtplan uitwerken, instuderen van de rollen, uitnodigingsposters maken, stoelen in de aula regelen voor het publiek, de schoolpers regelen voor foto’s, films en een bericht op een website plaatsen.

SG Newton
Dampten 22
1624 NR Hoorn NH
Tel: (0229) 55 20 10
newton@atlascollege.nl

KvK-nr. 37153438
BTW-nr. 8209.71.054.B.01

Dare to discover