Dare to discover
Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton

Beroepen- en Opleidingen Dag

Donderdag 17 januari op Martinuscollege in Grootebroek

Op donderdag 17 januari zullen alle leerlingen van klas 3 een bezoek brengen aan het Martinus College in Grootebroek. Hier vindt  de jaarlijkse BOD plaats. Tijdens deze dag krijgen alle leerlingen in 2 rondes informatie over 2 mbo-opleidingen. Deze opleidingen hebben de leerlingen enige tijd geleden zelf gekozen. Tijdens deze voorlichtingen krijgen de leerlingen informatie over de opleidingen en over het ROC waar deze opleiding gevolgd kan worden.

De leerlingen van basis 3 zullen tijdens de schooldag met de bus worden vervoerd en weer terug worden gebracht. Om 11.50 uur vertrekt de bus van SG Newton naar Grootebroek. De leerlingen van basis 3 zullen rond 14.00 weer op school zijn en hun rooster weer vervolgen.

De leerlingen van kader en mavo 3 vertrekken met de bus om 14.25 uur van SG Newton naar Grootebroek. Zij zullen rond 16.30 uur weer terug zijn. Omdat een aantal klassen al vroeg uit is, betekent dit dat de leerlingen van deze klassen een aantal uur vrij zijn. De leerlingen worden verzocht, als dat mogelijk is, even naar huis te gaan of anders met klasgenoten mee naar huis te gaan. Mocht dat echt niet lukken, dan kunnen zij plaatsnemen in de leerlingcounter. Uiteraard kan deze tijd gebruikt worden om huiswerk te maken, aan opdrachten/projecten te werken of te leren voor toetsen.

De BOD is een verplichte onderwijsactiviteit in het kader van LOB (Loopbaanoriëntatie en –Begeleiding). De aanwezigheid van de leerlingen wordt genoteerd.

LET OP: De bussen vertrekken stipt op de aangegeven tijden. Leerlingen die niet op tijd zijn, kunnen dus niet mee. Zij zullen de gemiste tijd moeten inhalen.

Dhr. A. Frankenhuis, Loopbaancoördinator SG Newton

 

 

Ga terug

.

SG Newton
Dampten 22, 1624 NR Hoorn
T: (0229) 55 20 10
newton@atlascollege.nl
KvK-nummer 37153438
BTW-nummer 8209.71.054.B.01

Dare to discover