Dare to discover
Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton

Eindproductie van een schooljaar hard werken

'It's a kind of magic'

Onder de titel ‘Unlimited, the 10th edition, It’s a kind of magic’ verzorgde SG Newton op dinsdag 18 juni jl. in Schouwburg Het Park in Hoorn een groots theaterspektakel. Aan dit spektakel werkten honderden leerlingen mee. Zangers, dansers, toneelspelers, muzikanten. Maar ook achter het toneel, in de coulisse en de foyer werd veel werk verzet. Het was een eindproductie van een schooljaar hard werken. 

Voor het tiende jaar lieten de leerlingen van Newton zien wat je leert op SG Newton. Hoe Newton je wereld verbreedt en hoe Newton je laat ontdekken.

Zo waren er optredens van de groepen die de dansdagen in november jl. hadden gewonnen. Traden de winnaars op van Newton’s got talent en waren er de eindpresentaties van de verschillende talentprogramma’s.

Niet alleen op het toneel waren de leerlingen actief, ook achter de schermen verzetten ze veel werk. De leerlingen van Techno Skills verzorgden de technische kant van de voorstelling. De leerlingen van Health & Care waren druk in de weer met de make-up en grime. Leerlingen van Cooking Skills assisteerden bij de catering in de foyer en de leerlingen van Art Studio ontwierpen de decors.

Het thema van de voorstelling was ‘It’s a kind of magic’. En dat lieten de leerlingen van Newton ook van het toneel spatten.

Ga terug

.

SG Newton
Dampten 22, 1624 NR Hoorn
T: (0229) 55 20 10
newton@atlascollege.nl
KvK-nummer 37153438
BTW-nummer 8209.71.054.B.01

Dare to discover