Dare to discover
Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton

Nationale Pannenkoekendag

Leerlingen bakken ze bruin ...

Op zaterdag 18 maart jl. was er in de keuken van SG Newton veel bedrijvigheid. Leerlingen onder leiding van docenten waren druk in de weer om 300 pannenkoeken te bakken. Aanleiding was een ontmoeting tussen onze Cooking Skills docent meneer Muller en een afgevaardigde van stichting De Zonnebloem tijdens de Westfriese Beursvloer op 17 november jl.

De Zonnebloem zet zich in voor mensen die door ziekte, handicap of gevorderde leeftijd lichamelijke beperkingen hebben en voor wie als gevolg daarvan sociaal isolement dreigt. Door mogelijkheden te bieden om contacten te leggen en erop uit te trekken, leveren de vrijwilligers een plezierige impuls aan hun leven.

De Zonnebloem afdeling Enkhuizen zocht op de Beursvloer pannenkoekenbakkers om op 18 maart jl. 100 gasten te  verwennen. Meneer Muller aarzelde geen seconde en de match was gemaakt. Als tegenprestatie kregen de bakkers een heerlijke appeltaart. Een goede deal! 

 

Ga terug

.

SG Newton
Dampten 22, 1624 NR Hoorn
T: (0229) 55 20 10
newton@atlascollege.nl
KvK-nummer 37153438
BTW-nummer 8209.71.054.B.01

Dare to discover