Dare to discover
Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton Newton

Voetbaltoernooi Atlas - Tabor

Spannende en wervelende voetbalwedstrijden

Op dinsdag 14 mei jl. werd weer het jaarlijkse voetbaltoernooi voor alle scholen van het Atlas en Tabor uit Hoorn gehouden. Het gaat hierbij om teams van eerstejaars leerlingen.

Het toernooi werkt als volgt.... Alle 3 de scholen van Atlas zitten bij elkaar in de poule en alle 3 de scholen van Tabor zitten bij elkaar. Onze jongens en meiden speelden dus tegen Copernicus en OSG. Als je eerste werd in je poule, betekende dat, dat je tegen de eerste van de ander poule speelde (Tabor), werd je 2e tegen de 2e enz...

De jongens:
Newton - Copernicus: 2-0
Newton - OSG: 1-1

De meiden:
Newton - Copernicus: 0-3
Newton - OSG: 2-2

De jongens behaalden de 1e plaats in de poule en de meiden de 3e plaats.

De meiden speelden tegen het D 'Ampte om de 5e en 6e plaats. Na een super spannende wedstrijd stond er nog steeds een gelijkspel op het scorebord. Dit betekende dat er strafschoppen moesten worden genomen. Na prachtige reddingen, ballen op de lat en binnenkant paal, werden de buren verslagen en eindigden de meiden op een schitterende 5e plaats!

Onze jongens namen het in de finale op tegen het Werenfridus. Na een wervelende voetbalshow, met steekballen, volley's, uitstekend verdedigen en teamwork stond er na 20 minuten 5-0 voor NEWTON op het bord. Van alle kanten waren er felicitaties en vooral complimenten op de manier waarop er werd gespeeld. Nogmaals gefeliciteerd jongens!!!

Meneer Aussems en meneer Aaij hebben genoten van de inzet van onze toppers en hebben een top middag gehad!

 

 

Ga terug

.

SG Newton
Dampten 22, 1624 NR Hoorn
T: (0229) 55 20 10
newton@atlascollege.nl
KvK-nummer 37153438
BTW-nummer 8209.71.054.B.01

Dare to discover