Dare to discover
Newton Newton Newton

Talentfactory

Wat houdt de TalentFactory in?

Elke week ben je minstens één ochtend of middag bezig in de TalentFactory. Waar precies, dat kies je zelf ! Na een half jaar ga je door op een hoger niveau of kies je voor een ander talent.

Terwijl je bezig bent in de TalentFactory, leer je vaardigheden als plannen, samenwerken, presenteren, creatief denken en bijvoorbeeld een begroting opstellen. Dat is precies wat je nodig hebt voor je vervolgopleiding (mbo én havo) en in elk beroep. Je krijgt daarom niet alleen een diploma, maar ook een portfolio waarmee je al je talenten en vaardigheden kunt laten zien.

Kies binnen de TalentFactory het programma waar jij meer over wilt weten en vertrek op ontdekkingsreis naar jouw talenten. De programma’s in de Talentfactory duren in klas 1 en 2 een half jaar. Na elk half jaar vragen wij jou opnieuw een keuze te maken. Als je zeker weet dat dit ‘de wereld’ is waarin je wilt leren, dan blijf je bij je eerste keuze. Als je twijfelt of nieuwsgierig bent naar de andere talentprogramma’s, dan stap je over. De programma’s in de TalentFactory in klas 3 en 4 zijn jaarprogramma’s. Dat is nodig voor een goede voorbereiding op de eindexamens aan het einde van leerjaar 4.

SG Newton
Dampten 22
1624 NR Hoorn NH
Tel: (0229) 55 20 10
newton@atlascollege.nl

KvK-nr. 37153438
BTW-nr. 8209.71.054.B.01

Dare to discover